Dechberoucí výhled na Beskydy
Dechberoucí výhled na BeskydyDechberoucí výhled na BeskydyDechberoucí výhled na BeskydyDechberoucí výhled na BeskydyDechberoucí výhled na Beskydy

Vítejte v roubence Ondřejník!

Dechberoucí výhled na Beskydy

Wi-Fi

Rychlý 100Mb internet pokrývá celou roubenku včetně terasy!

Kachlová kamna s poležením

Nádherné kachláky - pravá roubenková romantika.

Plátno s projektorem

Zážitek jako v kině díky megaplátnu s úhlopříčkou 3 metry.

O naší roubence

 O naší roubence Historie naší roubenky se začala psát v roce 2015, kdy jsme se pro projekt nadchli. Ač stojí v Beskydech, naší inspirací byly zejména roubenky krkonošské. Pro roubenku se nám podařilo najít krásný pozemek na jižním svahu Ondřejníku s unikátním výhledem na údolí obce Kunčice a celý masív Beskyd od Smrku až po Velký Javorník. Po dlouhých pěti letech se nám v roce 2020 podařilo stavbu chalupy dokončit. Navzdory řadě problémů při plánování a zejména stavbě samotné stojí výsledek opravdu za to!

Při navrhování interiéru jsme se snažili autenticky zachytit atmosféru starých roubenek. Přitom jsme kladli velký důraz na detaily – proto zde nechybí keramické vypínače, velká kachlová kamna s poležením, masivní dubový stůl, malovaný historický nábytek a řada krásných dobových dekorací. Naším cílem přitom bylo, aby samotný pobyt v roubence byl tak jedinečným zážitkem, že se vám z ní ani nebude chtít ven! Přesto se pod historickým vzhledem ukrývají moderní technologie, které zajišťují v roubence veškerý komfort – ať už se jedná o dálkově řízené podlahové vytápění či rychlý internet. 


 6  6